ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ

Η ΑΕΛΙΑ υποστηρίζει Καλλιτέχνες στην επαγγελματική τους σταδιοδρομία

Συνεργασία με την Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών – ΑΣΚΤ

H ΑΕΛΙΑ υποστήριζε συστηματικά από το 2014 pro bono την Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών-ΑΣΚΤ , σχεδιάζοντας προτάσεις και σχέδια δράσεων επαγγελματικής ενδυνάμωσης για φοιτητές. Ειδική συνεργασία είχαμε με το Γραφείο Διασύνδεσης της ΑΣΚΤ προσφέροντας συμβουλευτική και mentoring σε αποφοίτους pro bono και οργανώνοντας δράσεις Μάθησης & Ανάπτυξης.

Το διάστημα 2021-2023 μας έχει ανατεθεί από το Γραφείο Διασύνδεσης της ΑΣΚΤ η υλοποίηση συνεδριών συμβουλευτικής σταδιοδρομίας.

Δράσεις για καλλιτέχνες στο Innovathens της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων

Η ΑΕΛΙΑ συνεργάσθηκε από το 2017 έως το 2019 με το Innovathens της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων, για την υποστήριξη καλλιτεχνών:

(1) Υλοποιήσαμε ενέργειες Μάθησης & Ανάπτυξης στο πλαίσιο των  “Επιχειρηματικών Επιταχυντών για τις Δημιουργικές Βιομηχανίες”

  • προσφέροντας mentoring και
  • οργανώνοντας εκπαιδευτικά workshops (σε θέματα γραπτού λόγου, γλώσσας, σε θέματα “συναλλακτικής λογικής”, σε θέματα δημιουργίας ομάδας)

(2) Το 2018 οργανώσαμε για αποφοίτους της ΑΣΚΤ υλοποιήσαμε το σύντομο πρόγραμμα workshops επαγγελματικής ενδυνάμωσης με τίτλο “Creativity Forward”.